"SJÄLVFÖRTROENDE"


Ja, hur skaffar man det igentligen?

Eller är det bara någonting man har naturligt?..

Jag har verkligen 0% självförtroende, och jag har verkligen viljan att kunna höjja den!
Jag är trött på mig själv, jag är naiv och har ingen bra grund att skapa självförtroende på..
Och, jag tar åt mig för mycket när jag hör negativa saker om mig från andra.


Jag ska börja försöka mera nu, jag ska lyssna på min bästavän Halima som är igentligen den enda som hjälper mig ordentligt, och den enda som förstår mig.

• Jag ska inte bry mig vad andra säger, det är dom som slösar tid att göra mig kändare genom skitsnack, jag lever mitt liv - jag lever inte för att vara perfekt i någons ögon.

• Jag ska inte tro på allt jag hör, om någon säger någonting negativt till mig så är det för att den person är osäker på sig själv.
Exakt som på filmer så är det alltid den som är osäker som snackar skit för att försöka höjja sitt självförtroende.

• Det här är mitt liv, och jag gör precis vad jag vill.
Och om jag kollar på Avatar? Och om jag lyssnar på den slags musiken jag lyssnar på? Och om jag är jag? Jag är stolt över vem jag är, och jag pallar inte ta åt mig, man har ingen anledning och snacka skit om mig bara för att jag kollar på en tecknad serie? Man har seriöst inget liv, man slösar bara tid av att hålla på att använda sin energi genom att säga " omg, du är så töntig? kolla på dig, du kollar på avatar, du lyssnar på det o det o det, du har inget liv. "

• Jag ska INTE ta åt mig när någon säger att jag är svag inombords, och börjar gråta för allt. Igentligen, ingen förutom Hally fattar varför jag gråter? Ingen förstår mitt liv, förutom Halima. Ingen vet hur min insida är, ingen vet hur jävla tufft jag har det. Och om jag ler och skrattar, min insida sticker kniv i mitt hjärta hela jävla fucking tiden, varje slag mitt hjärta tar gör ont. Jag har mått dåligt den senaste tiden, och ja, förlåt? .. Jag vet inte vad jag ska göra åt grejjen, jag har ingenting att göra åt saken? Jag gråter, jag har rätten att gråta. Ingen kan komma till mig och säga du får inte gråta? Om du vill snacka skit om mig bara för att jag gråter för " ALLT " som ni säger, så varsågod, gå runt och snacka skit om mig.
Det är bara ni som är så jävlaaa töntiga som slösar eran tid på att snacka skit om mig, ni vet, jag tar inte åt mig längre. Ni kan säga vad ni vill,det är bara ni som är omogna.

Kommentarer
Postat av: Madde

Ta bara åt dig av det positiva! :D

2008-10-18 @ 17:35:11
Postat av: Rebecca

tack detsamma :) nemen vad vacker du är. Du borde ha självförtroende :Dr

2008-10-19 @ 18:28:21
URL: http://rebeccasegedi.blogg.se/
Postat av: Rebecca

tack:) jooo tro mig du kan få bättre :) vet bara inte hur hahahahaa

2008-10-19 @ 19:58:58
URL: http://rebeccasegedi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0