HÖSTLOV!

Shit va skönt, äntligen höst lov! :-)
Ska chilla rejält asso, hahaha .. och så massa plugg.. Nu skriver jag upp en ointressant lista på vad jag ska göra nu i lovet..


  1. åka till stan med halima ;-)
  2. plugga kemi!
  3. bygga om mitt rum :-)
  4. plugga franska (usch)
  5. kolla på gossip girl med halima, äta massa godis och göra oss själva tjocka as hell!
  6. vara ute typ, en timme per dag.. xD, så jag får känna höst känslan .. mwahah :-D
  7. vara med halima (men nehe) ..
  8. kolla på heroes D:
  9. kolla på EN film per dag!

FREDAG

Förlåt att jag inte har skrivit på länge, jag har inte orkat! hihi .. lite lat ibland förstår ni.. (a)
ah, idag har det hänt en del..  Har bråkat med många, men har också fått ut en del.
Hela tiden så säger andra till mig, jag är känslig - jag gråter för allt.
Och, anledningen är ju till att jag mår dåligt just nu - tillfälligt .. Ingen anledning varför, men det är väll kanske för att mycket små grejjer snurrar runt i mitt huvud.
Vilket fall som helst, Halima gick fram till mig och frågade vad som hade hänt, jag svarade tillbaka, inget? .. vadå då ? :o
då svarade hon tillbaka, jo säg till mig, jag är din bästa vän, komigen .. du mår dåligt jag ser det på dig.. förut du var alltid glad och skrattade åt allt hade kul, nu för tiden .. du är iskall, skrattar inte så mycket, liksom .. tillbaka dragen.
Jag tänkte efter, hon hade rätt. Tårarna bara började rinna. Det kändes skönt, ska jag helt ärligt säga..
Vi gick ut för att snacka, jag ville inte gråta framför allt&alla.
Det kändes så jävla skönt o gråta ut i hennes armar, haha jag börjar låta lesbiskt. nej men seriöst, jag kände mig så jävla trygg, känns som vi kommer vara tajjta enda till slutet. Jag kan verkligen lita på henne upp till hundra procent och mer.. Åh , bara hon visste hur mycket hon betyder för mig, jag vet inte enns hur jag ska kunna berätta/visa vad hon betyder för mig, eller vad jag kan göra för henne. Jag vet verkligen inte, kanske något tips som kan visa henne hur mycket hon betyder för mig? (a) .. haha nej driver bara :-)

Efter skolan åkte jag till mammas jobb, alltid lika jobbigt. Jag somnar alltid när jag kommer dit, så jävla tråkigt.
Men men, alla hennes kompisar håller ju mig vaken, "åååååh, KATARAAA, SEXY SEXY" , man bah: mm .. ... .. * snark * , hihi.
Åkte till Sickla Centrm, va i Gina med mamma, sen åkte vi till salongen igen, sen till IKEA.
Sen åkte jag med pappa till Årstaberg kebab stället, dom har verkligen världens godaste kebab!
Och nu är jag hemma, tröttast ever! :-D

Orkade inte kolla på Idol idag, men hoppas att inte Alice, LouLou eller Lars åker ut!

TISDAG

Hehe, dagens höjdpunkt, absolut att vi inte hade någon Franska!
och, öhm .. det dåliga idag, tror jag är att jag har tappat bort min mobil? fuck asso.. haha.


Idag har jag gått i skolan ( men, nehee -.- ) , aja, inte kul alls. booring as hell.
tröttnat på skolan , men aja. Vi hade hemkunskap idag, haha fyfan va kul det va.
Vi gjorde korv stroganoff med ris, och min och rebeckas blev godast asså. :-D
Mauri's och Maria's blev misslyckad, dom la i skiiiit mycket peppar, ahahah det va bara så roligt och kolla på dom när dom åt, deras ansikten blev bara så jävla roliga HAHA!

Jaja, ska ta och kolla på Ugly Betty sen, och för er som undrar varför jag inte kollar på Desperate Housewives är för att jag redan har sett den här säsongen, säger bara den här episoden är jäävligt bra asso, jag va nära på att gråta och fick gåshud!

BUHUU ! :'(


buhu! :'( jag har tappat bort min mobil!!!
gud, jag som trodde att jag hade slutat varit en sådan person som tappar bort saker! men nej nej, gud att allting måste hända i oktober. HATAR oktober just nu.

Jag kommer ihåg att jag tog min mobil från laddaren, la den i mitt rum på skrivbordet, och sen så TROR jag att jag la den i väskan i mobil facket, men det är jag inte helt säker på .. :s
Och jag har kollat överallt jag hittar den inte! Jag har inget minne av att jag har tagit med den till skolan, men endå känns det som om jag har lagt den i mobil facket :'(

OCH, om jag la den i mobil facket så är den säkert snodd, pga. att jag la min väska i gympa salen, och sen så sprang jag ner en kort stund. men jag har ändå ingen minne av att jag har haft mobilen i skolan idag ! :'(

ååh, hoppas jag hittar den! :(

btw, våga inte ta bilden! den har jag ritat, och det ska föreställa mig. o_o', och uhm , jag rita den för att få ut mina känslor på något sätt. hehe.. lol.

MÅNDAG


haha, hösten har kommit. daaamn va alla löv faller asso :O
Jahapp, måndag idagrå, måndagar är så jobbiga, men ändå inte. Helgen är slut, och man vill bara ha lite mera helg haha, men men. Snart är det ändå fredag igen, dagarna bara rusar förbi!

Idag är väll inte bästa dagen, har inte hänt så mycket, jag hade matte prov idag, gick inte alls så bra som jag trodde det skulle gå.
Fick två fel på del två. -.-' , hur himla dålig får man vara. Och det jag tänkte från början SKULLE man skriva, asså varför måste det alltid vara så? XD , man skriver något sen när man tänker efter, man suddar ut och skriver något helt annat, så är det fel - för det första man skrev var rätt. haha, så typiskt!

Jag mår lite halvdåligt, Halimas mormor är jättesjuk, hon ligger på sjukhus och kommer säkert dö när som helst.
Jag vill verkligen trösta henne, men jag vet inte vad jag ska säga! Gud va jobbigt det är, vad ska man säga liksom!? :-(
Jag kommer iallafall finnas här om hon behöver prata, det enda jag kan säga liksom, när hon dör, hon kommer komma till en bättre plats.. Man får ju tänka så positivt som möjligt, men jag kan inte klara av att se min bästavän vara så deprimerad och ledsen! :'-(


VECKANS FRÅGA, V. 43

Sminkar du dig? Isåfall, varför?

HAHA!


Jag har verkligen torr humor, men jag kan inte sluta skratta! X'D

"SJÄLVFÖRTROENDE"


Ja, hur skaffar man det igentligen?

Eller är det bara någonting man har naturligt?..

Jag har verkligen 0% självförtroende, och jag har verkligen viljan att kunna höjja den!
Jag är trött på mig själv, jag är naiv och har ingen bra grund att skapa självförtroende på..
Och, jag tar åt mig för mycket när jag hör negativa saker om mig från andra.


Jag ska börja försöka mera nu, jag ska lyssna på min bästavän Halima som är igentligen den enda som hjälper mig ordentligt, och den enda som förstår mig.

• Jag ska inte bry mig vad andra säger, det är dom som slösar tid att göra mig kändare genom skitsnack, jag lever mitt liv - jag lever inte för att vara perfekt i någons ögon.

• Jag ska inte tro på allt jag hör, om någon säger någonting negativt till mig så är det för att den person är osäker på sig själv.
Exakt som på filmer så är det alltid den som är osäker som snackar skit för att försöka höjja sitt självförtroende.

• Det här är mitt liv, och jag gör precis vad jag vill.
Och om jag kollar på Avatar? Och om jag lyssnar på den slags musiken jag lyssnar på? Och om jag är jag? Jag är stolt över vem jag är, och jag pallar inte ta åt mig, man har ingen anledning och snacka skit om mig bara för att jag kollar på en tecknad serie? Man har seriöst inget liv, man slösar bara tid av att hålla på att använda sin energi genom att säga " omg, du är så töntig? kolla på dig, du kollar på avatar, du lyssnar på det o det o det, du har inget liv. "

• Jag ska INTE ta åt mig när någon säger att jag är svag inombords, och börjar gråta för allt. Igentligen, ingen förutom Hally fattar varför jag gråter? Ingen förstår mitt liv, förutom Halima. Ingen vet hur min insida är, ingen vet hur jävla tufft jag har det. Och om jag ler och skrattar, min insida sticker kniv i mitt hjärta hela jävla fucking tiden, varje slag mitt hjärta tar gör ont. Jag har mått dåligt den senaste tiden, och ja, förlåt? .. Jag vet inte vad jag ska göra åt grejjen, jag har ingenting att göra åt saken? Jag gråter, jag har rätten att gråta. Ingen kan komma till mig och säga du får inte gråta? Om du vill snacka skit om mig bara för att jag gråter för " ALLT " som ni säger, så varsågod, gå runt och snacka skit om mig.
Det är bara ni som är så jävlaaa töntiga som slösar eran tid på att snacka skit om mig, ni vet, jag tar inte åt mig längre. Ni kan säga vad ni vill,det är bara ni som är omogna.

FREDAG

Idag var det bråk, igen!
Nor och Rebecka började bråka, och jag bråkar med Danne,
och jag måste erkänna, jag är trött på Oktober! Det är just Oktober alla börjar bråka, sjukt irriterande!

Jaja, jag fick iallafall reda på att jag har IG varning i engelska, inte så kul att höra, men men jag ska försöka göra bättre ifrån mig! ;-)

När jag kom hem åt jag några rutor från Marabou, tydligen så gjorde 3 rutor mig glad! Har ju alltid funderat över det när reklamen kommer, haha! :-)

När jag kom hem så var jag med Rebecka, vi gjorde inte så mycket, vi pratade mest och satt vid datan, dagens ungdomar har tydligen inget liv! :-) hihi
Ikväll ska man väl ta och kolla på Idol dåra, LouLou ska lätt äga, go LouLou! Och så kommer mina små kusiner, det ser jag inte fram imot..

TORSDAG

Idag har det regnat, varit kallt och så har det fallit en massa löv.
Vissa säger att humöret kan förändras av vädret också, jag tror jag är den typen.

Vi hade gympa, och jag la mina franska böcker i Rebecka's väska. Och jag gick först in i samma omklädnings rum som Rebecka, sedan gick jag in i det andra. För att jag behövde lägga mina gympa kläder i Halimas väska.
Och jag bytte om, och sedan gick jag. Utan att vänta på någon.
Jag väntade inte ens på Halima eller Nor.
När jag kom fram så gick vi till maten, och då satt Rebecka själv, utan att jag visste om det.
Sen kom Nor och sa " Rebecka sitter själv :O " , och jag bah " VA? :O " jag sprang fram till henne när hon var påväg ner, och bad om förlåtelse, och jag var verkligen ledsen.
Hon gav mig blicken att jag aldrig mer skulle prata med henne, att hon aldrig mer tänker förlåta mig.
Jag kände mig så himla falsk, jag har lämnat henne många gånger, och jag skäms så himla mycket.
Förlåt är lika starkt som älska och hata, och hon vägrar till och med att förlåta mig?

Man lär sig av sina misstag, men jag lär mig tydligen inte, jag gör mina misstag om och om igen.
Jag hatar verkligen den här dagen, allting känns bara så mörkt för mig just nu.
jobbigt jobbigt jobbigt
.

Another Cinderella Story

Haha, äntligen har jag gett den här filmen en chans. :-)
Hade höga förväntningar att den skulle vara dålig som High School Musical, men jag hade fel! Den här filmen var faktiskt bra! ;-)

Mary är en dansös, som älskar att dansa. Hon bor hemma med sina styvsystrar och hennes styvmamma Dominique som tror hon är jätte duktig på att sjunga.. * host *
Precis som i Askungen så är Mary den som får order att städa huset, ganska tragiskt.
Mary's största idol Joey Parker kommer till hennes skola, och ska studera där.
Självklart är han allas idol, och så är det skolbalen.
Mary tappar mp3'n och han undrar självklart vem han dansade med .. ;-)ONSDAG

God dag käre läsare! :-)
Dagen började med att jag kom försent till musiken, men det gjorde ingenting, för det var ändå bara typ en minut? haha.
På musiken så tränade vi ännu en gång på "Abra Cadabra" med Steve Miller Band, haha först hatade jag den låten, men den börjar faktiskt bra! :-)
Mauri är trummis, Jag, Isaak, Angel och Daniel kör piano och keyboard, Raffe är bassist, Simon och Ramon kör el gitarr, och Rebecka och Maria sjunger, men troligtvis kan det hända att Jag, Rebecka och Maria blir dom som kommer sjunga.
Vi börjar bli ganska bra, men är inte precis på topp än!

Efter det hade vi idrott, vi körde basket .. skiit kul tyckte jätte många, men jag tyckte det var döds tråkigt.
Kan väl hända att det var kul då och då, men jag får ju aldrig pass! Men jag krigar inte ens för bollen, så jag orkar inte bry mig. HAHA! :-D

Vi hade matte, sedan lunch .. På lunchen så kom Samira och började pussa alla, jag orkar verkligen inte med henne ibland, så jag och Halima sprang iväg :-$, sedan SMS-ade jag Nor att hon skulle komma till blå parken, men jag råkade tydligen SMS-a pappa, men tillsist kom hon med Rebecka hihi. ;-)
Vi hade väl ganska kul där, haha, jag blev fotto beroende då, men jaja skitsamma jag gör det för skojs skull! :-)


Sedan hade vi SO, sedan bild.. På bilden så satte jag och Halima mig vid Danne's bord, guud det är så jobbigt och prata med dom.
Dom ska bara sitta och kränka mig och Halima hela tiden, fast dom klarade det inte, hihi.
Vi skulle rita ansikten, och alla ritade skitoseriöst, och jag försökte. HÖHÖ. xD
(bilden blev inte klar, men skriv gärna en kommentar) :-D

Och nu sitter jag här hemma och är med Rebecka, vi lyssnar på musik, äter mat, pratar och har jätte kul! :-)
Har tänkt att kolla på "Another Cinderella Story" senare, jag börjar bli lite intresserad för Disney-kändisar, har lust att ge dom en chans.. :-)


TISDAG

Liten sån här halvkonstig dag idag..
Första lektionen var hemkunskap, och idag gjorde vi rulltårta. Och våran hemkunskaps lärare ändrade på våra grupper, så jag blev med Mauri och Isaac istället för att vara med Rebecka. Vi som var så duktiga tillsammans?
Hur som helst, rulltårtan blev helt psykad! Och den var inte heller så god, men den blev inte så lik alla andras, för från början så råkade jag hälla i all mjölk, men det var bara bra det, för annars skulle bara rulltårtan smakat ägg. Och den här lektionen så hade jag inte skött mig bra - enligt våran lärare dåra, för att jag satt och skratta åt Angel och Mauri. Det är inte mitt fel att dom förstör allt?
Gud vad jag är trött på killar i den här åldern, dom är så omogna!

Senare blev det strömavbrott i skolan, haha! Det var ganska kul faktiskt, det var helt kolsvart och då satte alla på techno musik och tog fram ficklampor ( vart nu dom fick tag på dom ) och började hoppa och dansa, haha! :-)
Men det var jobbigt för mig när jag skulle öppna mitt skåp, för jag har kodlås, så jag öppnar genom att se siffror, och jag såg verkligen ingenting, fast halima tog fram sin mobil, då såg jag lite bättre. :-)

Vi gick sedan till Vreten, för jag ville träffa Ladji. Men han hade fortfarande lektion, men då träffade jag istället Sandra och Helena.
Vi stog och snackade en stund, och jag och Halima började skratta för ingenting och sedan började Sandra och Helena skratta för dom tyckte dom i årskurs åtta var lite "kocko" ( konstiga ).
Halima tog fram sin mobil och började genast sjunga,
sedan sa hon "ÅH! Vi kör idol, ni får vara jurry! ok ok ok ok ok ok !!!", sen hade hon sin mobil som mickrofon och hon började sjunga.
Sandra och Helena var idol jurry, och självklart var jag kamera mannen ;-)
Och så självklart så började alla gapskratta, haha :-D

The Pursuit of Happyness


HIMLA bra film, tårar faller ofta, och den är verkligen så himla sorglig,
äntligen har jag fattat sidan från dom som inte har så mycket pengar.
Den här filmen fick mig att tänka om.

Filmen handlar om Chris (som spelas av Will Smith) och hans son Christopher (som spelas av Will Smith's riktiga son Jaden Smith). De har inte mycket pengar, lever inte så speciellt bra, och han har inte precis bästa jobbet. Chris jobb är att sälja bärbara skannrar, inte vanliga skannrar utan mest till sjukhus och sådant. Jag kan inte säga så mycket, det kommer ju kanske avslöja jätte mycket, men ha inte så många dåliga fördommar om filmen, jag hade det. Den kanske inte är den bästa ni har sett när ni väl ser den, men jag säger iallafall fem av fem.
Filmen är även baserad på en riktig historia.


VÄLKOMMEN

Idag, den 12 oktober 2008 öppnar jag min blogg!
YE, YEA, YEAZ!  :-D

RSS 2.0