B-DAY, 14.


LÖRDAG (wupps)

haha, först vill jag bara säga förlåt att jag inte skrev igår, men glömde tottalt bort bloggen. x)
när jag vaknade så såg jag snö ute, då sköööt jag till av lycka. x)
sen sprang jag runt i huset och leta efter mamma, men hon hade redan gått. och hon gick EXAKT när jag vakna, sa hon senare då. För hon gick hemifrån halv 9, och jag vaknade då. så typiskt..

När jag vaknade så fixade jag och pappi ihop pankakor, jätte gott. speciellt när man har grädde och sylt på. :)
Senare på dan' ville jag fotta lite mer, men batterierna tog slut.. Han gick självklart och skulle köpa batterier åt mig ! :D

Under tiden så ringde Halima, och vi hade jätte kul. och jag tror jag har fått lite bättre självförtroende nu, med hjälp av HALIMA & COSMO! yaaay.
Pappa kom sedan hem med mina batterier, jag sprang till kameran och satte i två stycken och började leta efter kläder. x)
Här blev resultatet:


vilket fall som helst, jag blev iallafall jätte nöjd. :)
även om flera hundra bilder blev dåliga. men skit i. :P


Hela dagen har jag varit lite här o var, jag sprang upp och ner, leta efter kläder. Sedan behövde jag ladda in bilderna då och då, och jag lyssnade på Michael Jackson hela dan!


TANYA;


Original  l  Av mig               

Jag har ritat av min vän Tanya, och blev jätte nöjd. x'D
Ge gärna en kommentar.

(c) Ta inte bilden, den är 100% gjord av mig.

TORSDAG !??!?

Damn asså, tiden går jääävligt snabbt. Kändes som det var måndag igår .. * suck *
Alla prov är ju just nu, så jag börjar ta allting lite mer seriöst. :x .. Nu håller jag på att plugga franska, det går inte så bra.. Jag pallar inte bry mig om franska men aja skit i, bara att jag gör mitt bästa är det viktigaste (säger min klassföreståndare) -.-
Och så håller jag på med SO uppsatts, och det går inte alls bra. Jag är så himla dålig på industri blablbla och revolution grejsimojs och feodalism. -_-' , suuuuuuuck!
Och sen ska jag ha biologi prov. Haha, jag är inte van vid mkt läxor..

När jag tröttnade på att hålla på med uppsattsen så satte jag mig vid tvn och kollade på Purple Rain, damn asså. Första tanken var '' Michael Jackson '' , jag vet verkligen inte varför.
Filmen var ganska bra. Och jag måste säga, även om han inte är min musikstil så är han jääääävligt grym iallafall, och jag älskar Prince's stil, men MJ kommer alltid vara höööööögst upp. (a)

Senare ska jag kolla på Medium, jippie. Haha ni tänker säkert " hur fan kan du kolla på det " , men jaja ! jag älskar medium endå om det är lite läskigt ibland. xD

TISDAG


Bohoooo! WARRICK DOG, vafan. Jag grät som fan, hela tiden typ. Han var min favorit , och så DOG han. Så jävla typiskt, i alla serier som jag gillar så ska alltid någon som är min favorit dö. Jag tänker ALDRIG mer kolla på CSI, det va fan Warrick som gjorde CSI gryyym. Pass asså, ALDRIIG mer CSI!  :@

Jag hade hemkunskap idag, och som vanligt så gjorde vi något skittråkigt, nämligen SMOOTHIE's , som smakade bajs, förlåt. -_-
Det smakade bara jordgubbar, och .. ärligt talat det behövdes i en dussin socker för att den ska bli godkänd asså.

På teatern idag så kom det afrikanska människor och lärde oss spela trummor och dansa, haaha jösses va kul det var.
Trummor var feeett kul, men man fick skit ont i händerna. ahaha!
Ena gruppen körde 20 minuter (min grupp) sedan efter det körde den andra gruppen 20 minuter.
Efter det så dansade vi afrkansk dans, hahah va heelt galet kul asså. Hon lärde oss värsta dansstegen, och hon va grym på att dansa. xD
Hon shakade rumpan och sedan var sista danssteget någon himla sex position, så alla började naturligtvis asgarva. xD

Ska plugga lite matte senare, sedan kolla på Ugly Betty, Desperate Housewives, kanske Heroes och Gossip girl om jag hinner ladda ner idag (oops xD).
Men nu ska jag äta, hejdå! Jag tänker tänka på Warrick hela kvällen alltså. :@
FÖRLÅT, FÖRLÅT, FÖRLÅT!

Hejsan, jag är tillbaks!
Ett jätte stort förlåt att jag inte har bloggat på länge, jag har haft fullt upp med skolan och tröttnade helt enkelt på blogg.
Men nu ska jag minsann ändra på det, ni kommer få se mycket mer av mig. ^^
Som ni ser har jag ändrat layout, kanske inte är den bästa .. Men jag blev iallafall nöjd. Bara att färgerna var lite väl baby-aktiga.  -.-

Idag har jag haft en helt vanlig skoldag. Förutom att jag har bråkat med ganska många och att jag har haft utvecklingssamtal.
Jag hade två IG-varningar och det var i franska och i engelska. Men engelskan har jag bara för att jag har missat ett prov, och franskan helt enkelt för jag skiter i att göra läxorna osv.
Annars för övrigt tyckte min klass föreståndare att jag har blivit mycket bättre i skolan, tittat på nyheterna mera och hänger med bättre i skolan nu.
Snart ska jag gå och duscha, måste verkligen tvätta håret!

Efter ska jag äta lite och sedan kolla på CSI, gud vad spännande.. Förra gången blev min favorit karaktär Warrick skjuten, och båda episoderna innan det var helt galet bra. Kan inte förklara, men iallafall haha ja, det var så jävla spännande.
Och sen helt plötsligt kommer en gubb jävel och skjuter honom när det är värsta fina slutet, han skjuter Warrick en gång i halsen, sedan tre gånger i magen när han sitter i hans bil. Sedan tar han fram papper och torkar av pistolen och lägger den i hans bil..
Gud vad jag kände hur tårarna rann .. Sedan var det slut.
Hoppas Warrick inte är död jag kommer bli helt förstörd då! :'(

RSS 2.0